GHS 2013

Har redan börjat planera inför nästa års GHS då det är 24-28 april. Jag fyller år den 26 så det blir nog mycket shopping nästa år då jag måste få födelsedagspresenter också, eller hur? Har siktat in mig på att åka på söndagen för jag vill gärna se världscupsfinalen. Längtar redan!


Mössa

Stör mig så mycket på mig själv, stod och höll i en brun Hervé Godignon mössa för 200:- på GHS men jag köpte den aldrig. Ångrar mig så mycket, tänkte fel och inbillade mig att jag inte hade några penger, hade helt glömt bort att jag hade mitt bankkort med mig. Så dum man får bli, kommer ångra detta i resten av mitt liv...

Kolla så fin den är! Men känner inte för att betala 400 för den....

Gullijullan

Några bilder som knäpptes på mig och Gull igår i det fina vädret. Passade på att inviga både KL-schabraket, tränset och jackan från GHS.
Ska byta panband på tränset också så att det förhoppningsvis inte hamnar så nära ögat mer :)

Test

Testar blogg.se appen för 63828361 gången, har inte mycket hopp att det ska funka denna gången heller


GHS shoppingen

Detta fick jag med mig hem från GHS iår, är mycket nöjd med sakerna, gjorde många fina fynd
* Jacka - 250 kr (halva priset)
* Benlindor - 45 kr
* Pälsglans - 70 kr
* Kingslandstrumpor - 75 kr
* Magic Brush - 100 kr
* Rundsytt träns - 50 kr (nedsatt från 499!)
* Eskadronschabrak - 100 kr (!)
* Kingslandschabrak - 250 kr

GHS

Imorgon bär det av till Göteborg Horse Show. Ska bli så jäkla kul är jättetaggad!

Nördtröjor

Åh jag vill ha alla dessa, så tuffa! Synd att det bara fanns tråkiga färger annars hade det varit ännu svårare att motstå. Är mest kär i Ninth, Tenth, Eleventh och Kill Zombies tröjorna. De är inte så dyra heller £ 9.99 stycket finns att köpa här

Horse Posts


Hittat min nya favoritblogg, horseposts.tumblr.com verkligen värd ett besök!

3 par skor jag ska äga i mitt liv

Jeffrey Campbell, Dr. Martens, Vans

Sadel clinic

Var på en clinic om sadlar ikväll och gud vad man lärde sig grejer. Kom dit med inställningen "våra sadlar ligger ju bra, de är utprovade" och gick där ifrån med tanke "jag tror inte våra sadlar ligger så bra trotts allt"

Lärde mig jättemycket om hur man ska sadla och hur hästarna ska se ut o.s.v. Hon som höll clinicen berättade att i princip alla sadlar för långt fram och att om man inte sadlar för långt fram så åker sadeln oftast fram ändå eftersom nästan alla hästar har för lite muskler vid manken.

Hennes lösning var en padd som man skulle ha "istället för muskler" tills hästen satt tillräckligt med muskler. Det var inte en vanlig fårskinnspadd som många har under sadlarna för att fylla ut utan en i ull. Ullpadden kunde man inte trycka en fingernagel igenom för den var så kompakt. En fårskinnspadd har ingen funktion enligt henne för att de går att trycka igenom dem.

Såklart är det viktigt att sadeln ligger bra också för att det ska funka med padden. Detta var bara en av många saker hon berättade, var två väldigt lärorika timmar och kommer garanterat ta ut henne till våra hästar då hon satte fingret exakt på flera olika problem vi har.


Broddar

Gick in i Höglandets Hästbod i Nässjö som sista försök att hitta broddar i storlek 5/16. De är ganska så ovanlig storlek så de är lite svåra att hitta. Men där hade de dem och det bästa av allt, jag fick dem gratis! De sålde tydligen knappt några såna så jag fick dem. Sjukt snällt verkligen :) Köpte en förpackning läder-engångsservetter också, bara för att jag alltid velat testa dem. 30 kr kostade dem. Billig shoppingrunda idag alltså!


JW tröja

Denna tröja från John Whitaker är bara för läcker, grymt smidigt att den är vändbar så att det är som två tröjor i en. Dessutom är detaljerna jättesnygga. Vill ha denna i min gaderob bara för att. 1199:- kostar den och finns att köpa på b.la. Skara Hästsport, det är även de som tagit bilden (:

Ingen skola på 3 veckor

Har sportlov nu nästa vecka och sedan har jag praktik i 2 veckor alltså kommer jag slippa skolan i tre veckor, sjukt skönt även om det inte är sådär jättekul att praoa.

Har inte planerat in något speciellt på lovet utan har mest tänkt kolla på serier och slappa, vilket låter väldigt bra i mina öron. Doctor Who, Lost samt lite The Walking Dead och Sherlock, nej jag är inte alls serie-beroende.

image description

DVD boxar i mitt hjärta

Köpte precis LOST säsong 5 på Tradera, 130 kr ink frakt. Kände att jag var tvungen att ha något att göra på lovet.

Blogg.se appen

Är det bara för mig som inte blogg.se appen fungerar? Skulle vara sjukt smidigt om jag hade kunnat använda den men det går inte för den fukar inte. Någon som vet hur man får den att funka?

Shopping-sjukan

Åh har värdens shoppa-hästsaker-sug. Har varit nära att köpa två schabrak och och ett pannband i helgen men hunnit stoppa mig själv i sista sekund. Känns inte så nödvändigt att köpa massa hästsaker just nu heller. Bättre att spara mina pengar till min Londonresa som jag väldigt gärna vill göra i år. Desutom är det ju snart GHS och där lär jag bränna några kronor.


Så sant som det är sagt..


Sälja eller inte sälja

Har funderat lite på att sälja mina kära Tretorn stövlar. Känner att jag inte har så stor användning för dem, visst de är snygga och jättesköna men de passar inte riktigt in. Tror jag skulle ha mer anvädning för ett par läderstövlar. Så om någon är intresserad av ett par gråa tretorn comfort storlek 39 med höga skaft. Använda runt 20 gånger så hojta till (:

Men samtidigt, åh va fina de är... Vill nog behålla dem trotts allt.. eller vet inte, svåra beslut alltså.

Där rök den idéen

Han kolla en minut sen ringde min syster och beårdrade mig att åka till stallet. Bäst att lyda henne. Så får avblåsa "Operation Sherlock" tills jag kommer hem.

Operation Sherlock

Inleder nu "Operation Sherlock" ska helt enkelt kolla på säsong ett av Sherlock och bli klar tills imorgon kväll då säsong 2 sänds. Varför? Jo för att då kan jag se den med svensk text och för att det är mysigt att följa en serie på tv. Säsong 1 är 4h 26 min så ska nog klara det. Har väldigt höga förväntningar på serien eftersom jag har hört så mycket gott om den, så upp till bevis!


Hamstern

Våran hamster som helt enkelt heter Hamstern för att vi inte kunde enas om ett namn.

RSS 2.0