Grattis på 14årsdagen Gullefjun!


Warner Bros. Studio Tour London

Sitter och tittar på the Grand Opening of Warner Bros. Studio Tour London. Måste verkligen åka dit i år! Så underbart att få gå i fotspåren av Harry Potter filmerna. Att gå igenom the Great Hall, Gryffindors uppehållsrum, Dumbledores kontor osv. Jag bara måste dit! Ingen som vill donera lite pengar?


Om ni också vill se öppnandet så kan ni se det här :)

Ridstövlar

Åh hittade just världens snyggaste stövlar på Hööks. Är på jakt efter ett par läderstövlar och dessa åkte direkt högst upp på min vill ha lista. Så jäkla snygga och väldigt trevligt pris, 1329:-. Dessutom har Hööks 20% rabatt på alla stövlar fram till den 18/4 så dessa får kanske (om jag inte hittar några andra innan dess) bli min fördelsedagspresent, ska bara övertyga mina föräldrar haha. Mamma tyckte att de var fina iallafall vilket är ett gott tecken ;)


Vulnerable

Vulnerable kom ju ut igår! Glömde nästan bort det eftersom jag är så busig och laddade ner det redan i lördags eftersom det hade läckt. Har nog lyssnat på det ett halvt dussin gånger redan och det är jättebra! Det låter mycket The Used men samtidigt har det väldigt mycket nya influenser och Berts röst låter som vanligt fantastisk. Sjukt bra är det, väldigt värt att lyssna på!


How To Tell If Your Saddle Hurts Your Horse

Hittade detta klipp på facebook tyckte det var väldigt sevärt!


Födelsedagspresenter

Insåg nyss att jag fyller 18 år om exakt en månad! Herregud vad gammal jag blir. Har redan åldersnoja haha. Det enda bra med att fylla år är att man får presenter så har fixat ihop en lite önskelista.

* Svarta helskodda ridbyxor från Horselife i en storlek mindre än de jag köpte på Tradera.
* The Walking Dead Compendium Volume 1
* Wii-spel Doctor Who Top Trumps

Horselife ridbyxor

Köpte dessa jättesnygga ridbyxor från Horselife på Tradera förra veckan och fick dem idag, men tyvärr är de lite för stora. De sitter lite för pösigt runt låren och rumpan. Vet inte vad jag ska göra med dem, kanske tvätta dem och hoppas att de krymper lite? Eller lägga på mig några extra kilon? Jag vill ju så gärna ha den, de är så fina!

Våffeldagen

Ska snart till farmor och äta våfflor. Det är tradition att äta våfflor hos henne på våffeldagen, vi har gjort det varje år så länge jag minns. Jättegott iallafall, har även tänkt testa att ha nutella på, det måste ju bli supergott? :D


Tyckte denna passade väldigt bra till detta inlägget, haha

Miniräknare

Har beställt ett nytt skal till min kära mobil, tycker det är roligt att ha udda skal som folk verkligen reagerar på. Har haft kasettbands-skal länge och jättemånga har trott att det verkligen var ett kassettband. Jättekul att lura folk, därför har jag nu slagit till och beställt ett miniräknar-skal, kommer bli jättetufft!


Bloggtävling


Just nu:


Tur att vårt WiFi räcker ända ut i trädgården!

Jag ska nog inte hålla på med hästar...

Hade planerat en mysig uteritt i det fina vädret idag tillsammans med min syster men de planerna gick snabbt i kras. När jag kom ner till stallet stod Gull blockhalt i hagen. Vet inte vad han har gjort, om det är en hovböld, vrickning eller något annat, det har iaf kommit upp under dagen då han inte haltade när de blev utsläppta. 

Fixade ett jodupaxomslag på hoven sen står han lindad under natten så får vi se hur det är imorgon på morgonen... Vill inte ha fler skador på honom ju :(

Skulle rida min "medryttarhäst" (vet inte riktigt vad jag ska kalla det) men han hade tappat en sko så ingen uteritt för honom heller. Red i paddocken i bara skritt, fick vara lite kreativ och hitta på övningar att göra. Det gick det också även om det inte var jättekul men bättre att skritta lite än att inte rida alls. Vi lyckades åtminstonde med att ha snygga matchningar!



Schabrak

Cheval har 20 % rabatt på alla schabrak under helgen, kan säga att det verkligen kliar i fingrarna på mig! Är väldigt sugen på ett Schockemöhle Coach i svart eller choklad. Med rabatten och frakt skulle det kosta ungefär 330 kr vilket är väldigt billigt! Åh vill ha!


AHAHA

Erkän att du gick på den? Det gjorde jag iallafall, känner mig lite smått blåst...

Vulnerable

Åh är så taggad till The Used's nya album som kommer den 26 mars! De har släppt två nya låtar från albumet och de är verkligen jättebra. Tror hela albumet kommer vara jättebra, kan knappt vänta vill bara ha det nu! Känner mig typ såhär:

Är väldigt sugen på att beställa deras CD, äger fakriskt inga CD-skivor (inte ens en CD spelare) men skulle bara vara så fint att ha den! Och en t-shirt också. Vill ha, vill ha. Kostar ~235 svenska kronor, om frakten inte är för hög så ska jag ha dem.

Ponnihestarna

Tog lite bilder med självutlösaren för ett tag sedan, med Wille gick det knappt inte alls för han ville inte stå still men Gull skötte sig däremot exemplariskt, han stod helt still medan jag höll på att greja med kameran. Här ser ni resultatet.



Magic Brush

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina Magic Brush som jag köpte på GHS. Det var mässpris på dem så de kostade bara 100 kr. Har de rosa och man blir så glad av färgen, när man öppnar rycktlådan så bara lyser de upp.

De är dessutom jättebra att borsta med, får bort leran bra och tar upp massa päls.  Superbra borstar, äger du dem inte redan så köp dem :)


Veckans låt

Så länge sedan sist! Kör denna kategori mest för mig själv då jag tycker att det är väldigt kul att kunna gå tillbaka om ett år och kolla vad jag lyssnade på då. :)

The Blackout feat. Josh Franceschi - I Don't Care (This Is Why We Can't Have Nice Things)

Vattenflaska

Nu när jag har börjat gymma så har jag en litsta på saker som jag skulle behöva införskaffa, en av dem är en vattenflaska. Helst av allt vill jag ha en rosa från HV Polo. Tror det skulle ge lite extra motivation om man hade en fin vattenflaska så ska kolla efter dem nästa gång jag är på Charlies.


99:- på Charlies

Tävlingsabstinens

Åh var jag saknar att tävla, speciellt i hoppning. Sista gången jag och Gull startade var i Maj 2010 precis innan han blev skadad. Då hoppade vi Lc och Lc+5 (fanns inget högre) och han var så fin, det gick så lätt! Vi var felfria i båda grunomgångarna utan problem och jag var jättetaggad att gå upp till regional, stata flera Lb och debutera La. 

Men tyvärr så kommer det aldrig hända, vi kommer aldrig få känna känslan av att starta på en regional tävling, vi kommer troligtvis aldrig överhuvud taget mer att få känna känslan av att gå in på banan och hoppa felfritt...


Stable vest

Satt och bläddrade i Mountain Horse nya katalog och mitt bland alla riktigt snygga plagg fannst värdens fulast väst.


Kolla! Jag skojar inte ens. Vad tänkte de på när de designade denna? "Nu ska vi nog göra en väst som är perfekt om man känner för att ta en tur ut på savannen och jaga lite efefanter efter stallet." 999:- kostar den dessutom.

GYM

Har länge tänkt börja gymma och idag tog jag mig i kragen och köpte ett gymkort. De hade ett erbjudande på gymmet "gå två, betala för en" så jag och en kompis löste tillsammans så det blev väldigt billigt. Nu jädra ska det tränas, inga fler ursäkter!


Kjell

Beställde Kjell Erikssons självbiografi förra veckan och fick den idag. Ska bli mycket intressant läsning då jag tycker väldigt mycket om Kjell, enda sedan jag såg honom första gången på TV så har jag varit fäst vid honom.

Jag läser väldigt långsamt men har ändå lyckats läsa 70 sidor bara idag vilket är ett väldigt bra betyg för boken :)


Väst

Var inne på en affär i stan idag och kollade lite. Hittade en marinblåväst för 100:- på ett reaställ så då kunde jag inte motstå att köpa den. Har tänkt ha den att rida i, har redan en jacka i nästan samma färg men eftersom den har lite rött på mudden så tycker jag det skär sig lite mot t.ex. mitt organga och gula schabrak som har marinblå kant. Så nu slipper jag det bekymret, dessutom är det väldigt snyggt att rida i väst.


Miss World Sweden

Min kompis är med och tävlar i "Miss World Sweden" och eftersom det var min och en annan kompis idé så måste vi ju ragga tillräckligt med röster så vi får henne att gå vidare så det skulle vara jättesnällt om ni ville gå in och röst på henne HÄR :)

Storhäst

Idag ska jag testa att rida en storhäst som jag kanske ska börja rida ett par gånger i veckan. Ska bli jättespännande och kul men samtidigt lite nervöst, kommer bli en så stor skillnad mot våra ponnys som jag är van vid att rida.

Jag och min kusins häst 2009

Melodifestivalen

Sitter och surar över att Loreen vann, uch tycker inte om henne. Hoppades att Danny skulle slå henne men nej. Tycker det var riktigt dåligt att det inte gick att ringa och rösta på honom, säker därför han inte vann. Jaja nu går det inte att göra något åt det ändå, eller jo, jag och Ida har en lite plan på att vi ska mörda Loreen, får se hur det blir med det ;D

Kommande inköp

Detta är det som jag verkligen behöver köpa, eller stövlarna är inte jätteakuta, men chaps, ridskor och ridbyxor behövs verkligen.

Köpte mina nuvarande ridskor och chaps våren 2009 och har använt dem nästan varje dag sen dess så de är verkligen utslitna. Samma med ridbyxorna, har inte köpte nya på jättelänge och alla jag har är utslitna och fula. Vill helst ha ett par bruna och ett par svarta, helst från Pikeur eller JW. 

Stövlarna ska vara svarta i läder, snygga och med höga skaft. Letar efter begagnade som är i fint skick. Ska desutom sälja mina tretorn så kommer förhoppningsvis inte behöva lägga ut så mycket pengar.

Hjälmöverdrag

Vem vill rida runt med något sånthär på huvudet?! Alltså detta måste ju vara något slags skämt... HÄR hittar ni det.

Naturkunskap

Sitter och pluggar naturkunskap då jag har prov imorgon, jättekul verkligen. Detta området är ialla fall inte lika äckligt som det förra då det handlade om tarmar och inälvor och sånt, jag skulle kunna leva ett långt och lyckligt liv utan att vata vad det flyter runt för tjoffs i kroppen...

Nu handlar det om skelett och öron och andra delar som kan vara bra att ha haha, hoppas ni har roligare än mig!


Jamie Olivers Matrevolution

Tänkte tipsa om ett av de få program jag följer på TV nämligen Jamie Olivers matrevolution USA. Det går ikväll kl 21:00 på kanal 7. Jag har alltid gillat Jamie Oliver och tycker att detta programet är så intressant, då han verkligen försöker göra skillnad i USA men ingen tar honom på allvar, de vill inte ens släppa in honom i skolköken. Jag känner att jag är väldigt glad att jag inte bor i USA ändå men samtidigt tänker jag att Sverige's matvanor inte är så bra det heller. Därför försöker jag matrevolutionera lite här hemma med att ha grönskare till middagarna t.ex.


Studiedag

Har studiedag idag men vaknade innan åtta endå, typiskt när man har chans att sova. 

Ska snart cykla till stallet, ska rida både Wille och Gull. Vet inte vad jag tänkte på när jag gick med på att rida ut på Wille, vi är inte sådär jättebra kompisar om man säger så... Men ska ta det försiktigt och bara skritta och trava så får jag hoppas att jag överlever! 


War Horse

En film som jag planerar att se är War Horse. Att döma av trailen så verkar den vara bra och det är alltid trevligt med en hästfilm. Dessutom är både David Thewlis (Lupin i HP) och Benedict Cumberbatch (Sherlock) med i den vilket gör att jag ännu gärnare vill se filmen.


Melodifestivalen

Melodifestivalen blir mycket roligare om man samtidigt läser Kjell Eeikssons twitter, han är så jädra rolig!


10 saker ni kanske inte visste om mig

* Jag älskar pepparkakor med jordnötssmör på, det är så gott!

* Något av det värsta jag vet är att behöva ringa främmande människor, jag hater verkligen att prata i telefon. Om det ringer på hemtelefonen och jag är ensam hemma svarar jag inte om jag inte känner igen nummret.

* 98% av alla band jag lyssnar på består av män.

* Jag tror Danny eller Dead By April kommer vinna melodifestivalen. 

* Jag målar alltid naglarna och tycker mina naglar ser äckliga ut utan nagellack.

* Det var 8 månader sedan jag klippte mig sist.

* Jag börjar alltid plugga till prov dagen innan men får ändå alltid VG-MVG.

* Jag sover alltid med strumpor.

* Jag vill jobba på GeKås Ullared någon gång i mitt liv.

* Det jag frukat mest i livet är att få dubbelhakor

Att åka buss

Jag praoar denna veckan och för att komma dit måste jag åka buss, vilket inte gick så bra idag, sammanfattar det med detta sms


RSS 2.0