Geee mig!

Såhär ska jag och Gull se ut på dressyrbanorna i framtiden, kanske inte bootsen men resten, kommer bli helt grymt. Vill ha mina sommarjobbspengar nu, har massor att köpa!

(Fail att jag stavade fel på outfit D:)


Frågestund - Svar

Vad vill du bli när du blir stor?
Helst rik så jag slipper att jobba ;D Annars skulle jag vilja bli sadelutprovare eller nått. Men min dröm är att ha ett eget program om det paranormala, typ en kombination av Ghost Adventures och Paranormal State, det hade varit grymt men jag gör mig inte så bra framför kameran

Favoritras på häst?
Har inten speciell favoritras men gillar Quarter för att Gull är det.

Favoritlåt?


Vilken design är du mest nöjdast med som du har haft på bloggen?

Har inte riktigt koll på vilka designer jag har haft så vet inte riktigt. Gillade den brun/gröna jag hade i vintras fast den var lite tråkig.

Gillar du ärtor?
Nja, inte överdrivet mycket

Favoritfärg?
Orange och grön

Gillar du småbarn?

Nej

Hur ser din drömhäst ut? (utseénde)
Som Gull fast med en bredare bläs och strumpor

Favorit film?
Jurassic Park, Jurtjyrkogården, HP, Pirates of the Caribbean, The Blair Witch Project (LOTMS också fast det är inte riktigt en film^^)

Gillar du att cykla?
Nej, det är jobbigt

Är blåbär äckligt?
Nej

Vad är de högsta du hoppat?
125cm

Hur gammal va du när du började rida?
Vet inte, 8 kanske?

Vad är din favoriträtt?
Kyckling, allt med kyckling i

Är det din häst på headern? Sjukt söt!
Ja det är Gull :D

Har du och Gull sadlat om till dressyr helt, eller kör ni på både hoppning och dressyr? :D
Båda är det tänkt, men har inte kommit ut på några hopptävlingar än

Denna kommentaren hör inte till frågestunden men svarar på den här ändå...
asså vill inte hacka på dig din blogg är ju fin och så men jag hade definitift kunnat göra snyggare outfits och ändå billigare än dina, jag fattar inte varför du inte tog en jw/charles owen hjälm på dyraste jag menar ska den vara dyr så tar man ju självklart det bästa!
Jag fattar inte riktigt, jag har ju en Charles Owen på den dyraste?


Frågestund

Idag är jag på Liseberg så tänkte att vi kunde köra en frågestund medan jag är borta, så har du något du vill veta så har du chansen nu! :)


4 år

Idag har jag haft Gull i 4 år. FYRA ÅR! Det är grymt lång tid, känns som om det var igår som vi firade vårt 2år jubileum. Tiden går verkligen läskigt fort. Under dessa 4 år har vi gjort så mycket kul och haft många både fram och motgångar. Mest motgångar skulle jag säga, vi har fått börja om många gånger. Gull är helt klart den hästen jag har lärt mig mest på! Tyvärr så har vi inte så lång tid kvar tillsammans :(

I början, han var verkligen smal och ranglig då och gick med huvudet rakt upp hela ridpassen.

Nu, väldigt mycket rundare och finare i formen, ser inte ut som samma häst som på bilderna över.


Visste du att...

När vi var påväg ner till Skåne för över 4 år sedan för att provrida några hästar (däribland Gull) så spelades Teengagers - My Chemical Romance på radion. Ganska knäppt att jag minns det, fast iofs så spelas inte låtar som jag gillar på radion sådär överdrivet ofta.


IMCRD

Idag är det IMCRD, alltså International My Chemical Romance Day. Vet att det är flera meetups runt om i värden för fans men ingen här i närheten vad jag vet. Fast jag hade ändå inte kunnat gå för vi ska städa stallet idag, trååååkigt! Men fint när det är färdigt sen ;D

Har typ inga bilder på denna datorn :(


Gryffindor

Har du inget bättre för dig så kan du göra detta testet och se vilket elevhem du skulle hamna i om du gick på Hogwarts. Jag kom i Gryffindor :)

The sorting hat says that I belong in Gryffindor!

Said Gryffindor, "We'll teach all those with brave deeds to their name."

Students of Gryffindor are typically brave, daring, and chivalrous.
Famous members include Harry, Ron, Hermione, Albus Dumbledore (head of Hogwarts), and Minerva McGonagall (head of Gryffindor).


Take the most scientific Harry Potter Quiz ever created.

Get Sorted Now!


Några hundra fattigare men lite gladare

Idag kom mina nya gula converse, lycka! De är jättefina nu när de är nya så vågar knappt gå utanför dörren med dem ;D


Veckans låt

Gred and Forge - Save the Quibbler
Lite nörd får man väll vara? Det faktum att HP verkligen är slut har börjat sjunka in hos mig nu och det gör att det verkligen känns tomt.... Ska trösta mig med att läsa igenom alla böcker igen, för typ 7:e gången.

Utvärderingar

Funderar på att börja med en ny sak här på bloggen - utvärderingar. Tänker skriva och utvärdera olika produkter som jag äger och skriva lite om vad jag tycker om dem, kvalitén o.s.v. Skulle det vara intressant att läsa?


Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Såg ju sista HP-filmen inatt, var jättemysigt att vara på bio mitt i natten. Filmen var så bra, tror faktiskt att det är den bästa HP-filmen ever. Måste se den igen snart! Var mycket humor i den men samtidigt var den väldigt sorglig. Dock var det lite detaljer i filmen som jag ströde mig på, typ som att det är snö när slutstriden är, hallå den är i maj?


Filmen från höjdhoppningen

Här är filmen från i söndags när vi hoppade Wille. Vi tävlade om vem som klarade att hoppa högst barbacka utan att riva, vägra eller ramla av. Egentligen är det inte hindret i sig som är utmaningen utan vägen efter. Wille la gärna in några bocksprång efter hindret.

(Jag i rosa ridbyxor ;D)


Dagens shopping

Skulle köpa skor idag men hittade inga som gick hem så köpte lite annat istället. Tycker ridbyxorna var ett riktigt fynd. Vet inte varför de var så billiga för det hängde massa likadana precis bredvid och de var det ordinarie pris på. Men jag klagar inte ;)


BÄST


iTunes Festival

Ikväll spelar MCR på iTunes Festival i London och det bästa är att man kan se framträdandet live i både mobilen och datorn. Hur grymt är inte det? Jag kommer iaf kolla! Här hittar ni all information :)


Sega ridklubbar

Är det bara jag som stör mig på ridklubbar som är jättesega på att lägga ut resultat? Har väntat i snart en vecka på resultatet från dressyrtävlingen vi var på. Hur svårt kan det vara att lägga upp dem? Tycker klubbar överlag är väldigt sega med att lägga ut resultat, speciellt från lokala tävlingar, känns som om ingen bryr sig om dem..


Panic! nowadays

Fick en fråga om jag inte kunde lägga upp en bild på hur Panic! ser ut nu och det har jag inget emot ;D Lägger t.o.m upp flera bilder för jag kan inte bestämma mig för bara en. Så här kommer några relativt nya bilder på Panic! at the Disco.

Denna bilden har jag på min dörr i mitt rum. Har redigerat ihop den själv, från början var det två olika bilder men satte ihop dem till en :) Från The Ballad of Mona Lisa.


Midnight premiere

På natten mellan tisdag och onsdag nästa vecka så ska jag på midnattsbio och inte vilken film som helst heller utan nya HP-filmen. Filmen börjar 00:01 och vi ska se den i 3D, ascoolt! Är superglad. Ska bli så kul, kan inte vänta. Och tydligen har jag räknat 2 dagar fel när jag har räknat ner till biopremiären, trodde den hade biopremiär den 15 men tydligen så är det redan den 13 i Sverige :D


Panic

Skulle skrivit detta igår men var för lat för att starta datorn, men igår var det iaf 2 år sedan Panic splittrades... Saknar Ryan och Jon! De var ju 50% av Panic och sen bara försvann de. Även om det är försåtligt att de lämnade bandet så var det ganska sorgligt när man fick reda på det. Men jag tycker att Brendon och Spencer klarar sig väldigt bra själva och Ryan och Jon gör sig väldigt bra i The Young Veins. (fast var jag har hört så har de pausat?)


Längtar

Längtar verkligen till The Used's nya album som troligtvis kommer släppas i slutet av detta året. Att döma av det lilla man hör på videon så kommer det bli grymt bra. Eller självklart att det kommer bli grymt bra, vad annars? ;D


Morot

Jag är nog världens snällaste, har lovat min syster att om hon någonsin startar MSV med Wille (inte troligt) så ska hon få en Kingsland-kavaj av mig. Visst är jag snäll? :D (och sjukt roligt, hoppas ni fattar mitt grymma skämt)


Veckans låt

Mindless Self Indulgence - Light's Out

Idag ska jag jobba, för första gången i mitt liv! Nervöst... Får hoppas att det går bra och att det inte är alltför tråkigt eftersom jag har 3 veckor framför mig. Får tänka på min ridhjälm som jag ska köpa när jag får pengarna, så går det nog lite lättare ;)


12 dagar kvar...

Idag är det bara 12 dagar kvar till sista Harry Potter-filmen har biopremiär! Ser fram emot att se den men samtidigt kommer det vara så sorgligt att det är slut sedan. Har älskat HP så länge jag kan minnas. Jag är inte den typen som gillar att läsa men HP-böckerna kan jag läsa hur många gånger som helst utan att tröttna, samma sak med filmerna. Ser ni fram emot att se den sista filmen? :)


RSS 2.0