Har redan något kul att berätta

Var på Charlies idag och beställde en sadelutprovning till Gull så den 9 April så gäller det! Ska först och främst prova Teknan som vi tycker ligger bra på honom men det är alltid bra med lite proffs-hjälp, annars hoppas jag att vi hittar någon annan fin, skön och inte alltför dyr sadel ;)

När jag ändå var på Charlies så passade jag på att köpa ett par Gersemi handskar och två pack med  gröna jacson stövelstrumpor.

Likadana handskar som jag köpte, fast mina är helblåa :)


Veckans låt

Panic! at the Disco - Let's Kill Tonight


R.I.P


Outfit

Tror denna skulle passa bra på en dressyrträning, och vet ni vad det bästa är? Jag har redan allt till den :)


Att rida Gull

Om ni någon gång har undrat hur det är att rida Gull så är det ungefär såhär:


Bett till ponnys

Kollade på bett på Hööks för att se om det finns något som kanske skulle passa Gull, har redan två bett som han funkar jättebra på men har tre träns så vill ha ett bett till. Men det jag reagerade på var att det bara fanns några få bett i storlek 105mm? Tycker det är jättedåligt att man begränsar bettutbudet för ponnys(och hästar med små munnar) så mycket, inte konstigt att folk rider med för långa bett då!


Veckans låt

Biffy Clyro - Born On A Horse

Dagen i bilder

Red i repgrimma och grimskaft idag på båda ponnysarna, var supermysigt. Här kommer lite blandade bilder :)

Visst är Gull och Wille väldigt lika på dessa bilder?

Och sist men inte minst, dagens fail-bild:

 


Den deprimerande känslan man får när ett band man gillar är i Sverige och man inte är där...

Ungefär exakt nu börjar det!


Bakvikt....

Hittade dessa bilder på wikipedia. Jag kan inte vara den enda som tycker sadlarna ligger väldigt mycket i bakvikt? Fattar inte hur folk kan rida runt sådär, stackars hästar :(


Veckans låt

All Time Low - Break Out! Break Out!

Sadel

Var och lånade en sadel av vår hovslagare idag, ska testa den på Gull någon dag. Det är en allround mot dressyr-sadel av märket Windsor. Någon som har efterenhet av det märket? För jag har aldrig hört talas om det.

Lite smutsig på bilden dock, men ska putsa den.


Brun Glansig Outfit

Schabrak: HV polo

Benskydd: Glenn Gordon

Pannband: Swarovski

Boots: Catago

Ridbyxor: HV Polo

Ridstövlar: De Niro


Utan hovar ingen häst

Att ha en bra hovslagare tycker jag är något av det viktigaste när man har häst. Speciellt då Gull har varit halt så länge eftersom hans gamla hovslagare skodde fel. Nu kanske ni tror att jag hade någon jättetattig hovslagare som inte var utbildad men det stämmer inte. Han var utbildad och svindyr, men det hjälpte inte. Självklart bytte vi hovslagare och nu har vi en outbildad (han har gått som lärling istället) och mycket billigare hovslagare, han tar mindre för att sko båda hästarna(en hel och en halv-skoning) än den gamla tig för att sko en. Och vet ni vad? Han är jätteduktig! Det är inte alltid den dyraste som är bäst.


Dagens SKA ha

Schabraket längst till höger bara måste jag ha! Så grymt snyggt så det är inte sant. Troligtvis är det löjligt dyrt också då det är från HV polo men det struntar jag i för jag ska ha det. Har ett år på mig att spara pengar då det inte kommer ut fören 2012 :P


Veckans Låt

My Chemical Romance - The Sharpest Lives


Verkar som om någon behöver ett plåster?

Red förbi detta när jag red Wille idag, mysigt....

Titt ut

Gull bytte box i stallet häromdagen för att han och Wille bara surade på varandra hela nätterna. Så nu har han en box med fönster vilket han tycker är jättekul, han älskar att stå och titta på vad som händer utanför :)


Dead Set

En serie som är jättebra och som går på TV nu är Dead Set. Den sänds 23:30 på söndagar, alltså precis efter The Walking Dead. Handlar om en inspelning av Big Brother i England som går lite snett.


RSS 2.0