Dagens HAHA

Kan kolla på denna hur många gånger som helt, så sjukt kul! Typ the best Frerard moment ever.


Min kusin dissade Gee

Kusin (typ 4år): Vem är det? *pekar på bild av Gee*
Jag: Gerard
K: Vad gör hon?
J: Han sjunger
K: Är det en kille?

Tycker det var lite smått taskigt :(


Veckans låt

Superlängesedan som jag gjorde veckans låt sist men nu så!


Lucky Boys Confusion - Hey driver



Nu kan jag sova inatt

Har precis varit och släppt in hästarna. Det började ösregna för en stund sedan och enligt väderprognosen så ska det fortsätta hela natten så tyckte väldigt synd om hästarna som var ute. Vill inte att Gull ska stå ute i regn hela natten så då fick han komma in nu istället vilket han uppskattade :)

Dagens outfit

Såhär kommer Angelica och Wille se ut idag på CR:en. Ganska färgladda! Måste säga att jag är väldigt snäll som lånar ut alla mina saker till min syster, alla saker på bilden är mina plus att de ska hoppa i min/Gulls dressyrsadel (sålde ju hoppsadlen nyligen)


Shopping

Vaknade vid 12:15 idag och skulle åka med bussen till Vetlanda vid 13:00 så det blev lite stressigt. Handlade ganska mycket vanliga kläder och självklart lite hästsaker också. En shoppingrunda är ju inte komplett om man inte handlar något till hästen. Fick med mig ett par vita dressyrhandskar och ett par rosa strykkappor som jag har tänkt använda till vardags. De kostade ändå bara 20:- så hade varit osmart att inte köpa dem (a)

Köpte även ett jättegullig halsband med ett G på. G som i Gull och Gustavsson (och Gee ;D)


Dressyrträning

Skulle publicerat detta inlägg igår men min dator va så seg så det gick inte...
Idag har vi dressyrtränat, hade riktigt tur med vädret då det bara duggade lite medan vi red. Jobbade ganska mycket med att öka och minska volten och att flytta för skänkeln. Gull gick bra men han försöker hela tiden fuska så att han inte ska behöva anstränga sig så mycket. Galoppen var helt klart jobbigast, men när vi verkligen fick till det så kändes det superbra några sekunder! Helt grymt. Har tyvärr inga bilder från idag.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Läste en sjukt tråkig sak nu inatt. En av de finaste "blogg-hästarna" har tyvärr behövt lämna jordlivet alldeles för tidigt.... r.i.p

Anmäld

Anmält mig och Gull till första tävlingen på över ett år. Ska bli så kul! Fast lite mobbat att tävla dressyr i tretorn och ventelationshjälm ;>


Headset

Vi förbrukar headset på löpande band här hemma. Idag gick mitt en månad gamla headset söner, tycker det är dåligt att de inte håller längre. Så köpte ett äkta apple-headset istället i hopp om att det håller längre. Kostade 400:- så går det sönder om en månad så blir jag galen!


West Coast Riot

Om jag skulle gått på någon festival iår så skulle jag helt klart gått på West Coast Riot i Göteborg den 16/6. Både All Time Low och Sum 41 ska spela där. Hade varit helt grymt att se dem, men det kommer antagligen fler chanser. (om inte världen går under i oktober ;D)


Min sadel

Köpte ju en ny sadel till Gull för någon månad sedan. En Tekna. Är riktigt nöjd med den och både jag och Gull tycker den är superskön. Kan inte komma på nått negativt med den utan den är helt awesome, verkligen mycket sadel för pengarna. Kostar runt 5500:- ny och vill man inte ha den i syntet så finns Globus Ordo Equester Venus, som är samma sadel fast i läder. Den kostar ungefär 10000:- mer.


Min dag i bilder

Fick en knäpp idé idag - att jag skulle ta kort på det jag gjorde och lägga upp på bloggen så att ni kan se lite vad jag har sysslat med idag. Inget speciellt utan vardagsmat.

13:50:07: På promenad med hunden

17:20:41: Kollar på Maybe Memories (en av The Used's DVD:er) min TV skejtade lite så bilden blev svartvit x)

17:31:44: Mamma "tvingar" i mig lite marängsviss

19:57:05: På promenad med Gull

20:33:43: Dagens djupa tanke; om han på den Turkiska yoghurten är Grek, varför sätter man inte bara honom på den Grekiska yoghurten istället?


Outfit

Var väldigt länge sedan som jag gjorde en outfit sist, men idag så. Borde göra outfits oftare för egentligen är det riktigt kul! Älskar att drömma mig bort blad utrustning ;>

Väst: Kingsland

Benlindor: Horze

Pannband: Swarovski

Schabrak: Scapa


Parodier

Denna killen är helt grym. Vart får han allt ifrån? Så rolig


Sommarlov!

Sommarloooov! Ettan har gått läskigt fort. Hoppas detta sommarlovet blir bättre än det förra :)


Paranormal Challenge

Zak Bagans från Ghost Adventures har även ett nytt program kallat Paranormal Challenge. Det har premiär den 17/6 i USA men jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi kan se det i Sverige också!


The Mist

En grymt bra film som alla borde se är The Mist. Handlar om ett militärt experiment som går snett så en hel stad täcks av dimma. En far och hans son befinner sig i en mataffär när dimman kommer och där blir de kvar tillsammans med massa normalt och onormalt folk. Slutet är dessutom så klockrent, inget lyckligt slut om man säger så....


Dirty Work

Såg att All Time Low's nya album Dirty Work hade läkt ut så då kunde jag inte motstå frestelsen från att "låna" det. Har lyssnat igenom det en gång och det är superbra! Helt klart ett album som jag kommer spela många gånger i sommar. Det släpps officiellt den 7:e juni.


RSS 2.0