Shopping

Tror jag kommer fortsätta att uppdatera min shoppingkategori på bloggen för att kunna hålla koll på vad jag köper och så, alltid kul att kunna gå tillbaka och se vad man har handlat. Idag köpte jag en sadelgjord på tradera, hoppas att den passar risken är att den kommer bli för lång... Får hålla tummarna för att den passar ;)

Och, har ni tänkt på hur många som fyller år på nästan samma gång? Idag är det bästa Brendon Urie's födelsedag! Men efter detta så tror jag inte att det är någon viktig person som fyller år på några veckor så ni kommer slippa alla mina gratulationer, ett tag iaf ;)


Simply the best

Var i Jönköping idag och provade ut en sadel, det blev min älskade Tekna tillslut, den låg jättebra på Gull och var superskön att rida i, dock hade de ingen brun hemma men de har beställt en som kommer bli min :)

Och för att knyta ihop med mitt senaste inlägg så är det en annan viktig person som fyller år idag, ingen mindre än Gerard Way! Lägger upp ett underbart klipp från den akustiska spelningen de gjorde häromveckan. Seriöst Gee's röst är en av de finaste i värden :D


Awesome

Det går inte så bra för mig att sluta blogga som ni kanske märker? Det roliga är att jag klappt har tappat några läsare på ett inte blogga :P Men nu när jag ändå är igång kan jag passa på att säga grattis till vår allas så underbara Zak Bagans som fyller 34 år idag! Och för att inte vara elak mot Aaron så grattis i efterskott!!


RSS 2.0