Ögongodis

Här kommer filmerna från i Söndags på mig och Wille, titta och njut ;>


Wille Warmkorv

Idag var jag och Wille och hoppade lite clear round. Gick faktiskt riktigt bra, är jättenöjd med vår prestation. Vi har aldrig hoppat en så lång bana tillsammans förut och jag har knappt hoppat på ett år så vi hade inga jättebra förutsättningar, vårt mål var att komma över första hindret ^^

Första rundan på 80cm gick inte jättebra, han var grymt pigg och lyssnade ingenting på mig. Vi kom felfritt runt även om vi hoppade ett hinder stillastående ;> Den andra rundan som var 90cm gick så mycket bättre. Han drog inte iväg med mig utan vi var mycket mer samspelta. Hoppade superfint men vart lite trött så det blev något trav-hopp. Även där kom vi runt felfritt. Kan lägga upp en film om någon är intresserad av att se C:


Tagelarmband

"Åh dom är ju så fina! Vill ha! jag tänkte beställa från www.tail.se men dessa kanske är bättre? Har du köpt därifrån?" (Om detta inlägg)

Ja viss är de fina :) Jag har inte köpt något från hemsidan jag länkade men jag planerar att göra det någon gång, visste inte om den sidan du länkade. Men tyckte faktiskt att "min" sidan's armband såg lite finare och hårdare flätade ut, men smaken är som baken^^ Tror att båda ställena är lika bra att köpa från :)

Panic!

Här är Panic!s nya video som jag skrev om i mitt senaste inlägg :D


Ready to go!

Idag är det en speciell dag av inte mindre än tre anledningar:
* Det var ett år sedan som jag startade bloggen.
* Det var ett år sedan Wille flyttade hem till oss. Angelica firade deras ettårsjubileum med partyhattar och fika i stallet.
* Och det bästa, Panic! at the Discos nya musikvideo släpptes nyss, för kanske en halvtimma sedan! Tyvärr kan jag inte lägga upp den på bloggen eftersom videoklippet är dolt. Bara de 2,6 miljoner som gillar dem på facebook som får se än så länge, man känner sig verkligen utvald ;) Kan iaf säga att den är grymt bra och Brendon blir b.la. skjuten ur en kanon!


RSS 2.0